ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΑΣ

Σύνταξη & κατάθεση φακέλων μελέτη και εγκατάσταση

Η εταιρεία μας έχει εμπειρία χρόνων στην σύνταξη και κατάθεση φακέλων, πολλά επιτυχημένα έργα ξεκίνησαν από μια συζήτηση στα γραφεία μας και φτάσανε μέχρι την υλοποίηση τους. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για την επιτυχημένη έκβαση της κατάθεσης του φακέλου. Η γνώση αυτή μας επιτρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και να έχουμε ένα γρήγορο, αλλά και το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας. Η εμπειρία του δυναμικού της εταιρίας μας, πού έχει αποκτηθεί με την πάροδο των χρόνων στην εγκατάσταση Φ/Β σταθμών, από έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό είναι εγγύηση για το άρτιο αποτέλεσμα του έργου και το μέγιστο της απόδοσης της επένδυσης σας. Ελάτε να συζητήσουμε την ιδέα σας, θα σας ενημερώσουμε και θα σας δώσουμε την πραγματική εικόνα της επένδυσης σας. Αυτό είναι η αρχή της σχέσης εμπιστοσύνης που χτίζουμε με τον πελάτη.

Πώληση καινούργιου εξοπλισμού για Φωτοβολταϊκά πάρκα

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές Φ/Β εξοπλισμού, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η λύσεις που δίνουμε να είναι προσαρμοζόμενες στις ανάγκες των πελατών μας. Το μέγεθος της εγκατάστασης, το budget της επένδυσης , σε συνδυασμό με τις δικές μας προτάσεις σε θέματα αξιοπιστίας θα δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τις ανάγκες σας.

Αξιολόγηση φωτοβολταικών εγκαταστάσεων

Η NGN έχει τη δυνατότητα να αναλάβει την τεχνική αξιολόγηση φωτοβολταικών εγκαταστάσεων ανεξάρτητου μεγέθους, σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Μεθοδικά και με λεπτομερή έλεγχο με σύγχρονα μετρητικά όργανα σε όλα τα βασικά αλλά και επιμέρους στοιχεία που αποτελούν την εγκατάσταση θα σας δώσουμε μια συνολική εικόνα της επένδυσης σας. Είτε πρόκειται για δική σας χρήση είτε πρόκειται για μια επικείμενη αγοραπωλησία, θα παραδώσουμε σε εσάς πλήρη πολυσέλιδη τεχνική αναφορά με αναλυτικά διαγράμματα των μετρήσεων μας και συμπεράσματα για τις ενέργειες και εργασίες που θα πρέπει να γίνουν ώστε να βελτιστοποιηθεί η απόδοση. Μπορούμε να συντάξουμε και την οικονομοτεχνική μελέτη- προσφορά για το κόστος των εργασιών και των υλικών που απαιτούνται, καθώς και προσφορά για ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης της εγκατάστασης.

Συντήρηση και εκσφαλμάτωση Φωτοβολταϊκών σταθμών

Το πρόγραμμα συντήρησης ενός Φωτοβολταϊκού σταθμού είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη και μακροπρόθεσμη επένδυση καθώς αυτό εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση και ελαχιστοποιεί το μη παραγωγικό χρόνο. H NGN SERVICES έχει μεγάλη εμπειρία στην συντήρηση και εκσφαλμάτωση σταθμών και εξοπλισμού και καλύπτει κάθε πτυχή του εγκατεστημένου έργου με ταχύτητα και αξιοπιστία.

image
https://www.ngnservices.gr/wp-content/themes/ngn/
https://www.ngnservices.gr//
#df2629
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/ngnservices.gr/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.ngnservices.gr/wp-content/themes/ngn
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off